SOM ELS FILLETS I FILLETES DE 3 ANYS B DEL CEIP INSPECTOR DR. COMAS CAMPS D'ALAIOR.

SOM ELS FILLETS I FILLETES DE 3 ANYS B DEL CEIP INSP. DR. COMAS CAMPS D'ALAIOR I AQUEST ÉS EL NOSTRE BLOC!

divendres, 17 de febrer de 2012

CARNAVAL!!

AQUESTA SETMANA A L'ESCOLA HEM CELEBRAT EL CARNAVAL DE MANERA BEN INTENSA! DESPRÉS DE MOLTS DIES DE PREPARACIÓ DE LES PESES, AHIR PER FI ENS VAM DISFRESSAR D'ESPORTISTES D'HALTEROFÍLIA!! DURANT EL MATÍ VAM ESTAR BEN NERVIOSOS, I DESPRÉS DE MOLTES CORREGUDES PER VESTIR-NOS I PINTAR-NOS, VAM AGAFAR LES PESES I VAM ANAR A FER UNA VOLTA PELS CARRERS D'ALAIOR.
QUINA XALADA VAM FER, TOTS VAM ESTAR MOLT CONTENTS I NA LAURA ENS HA DIT QUE HO VAM FER MOLT I MOLT BÉ!!!! MIRAU MIRAU, QUINA FORÇA QUE TENIM!!

DIJOUS JARDER on PhotoPeach
AVUI HEM CONTINUAT CELEBRANT EL CARNAVAL: AQUEST MATÍ HA TOCAT FESTA DE BUJOTS! FINS L'HORA DE BERENAR, TOTS ELS FILLETS I FILLETES HAN POGUT FER PROVES AMB ALLÒ QUE ELS AGRADARIA ANAR VESTITS AL GRAN BALL DE BUJOTS. DESPRÉS DE BERENAR, CADASCÚ S'HA POSAT EL QUE HA VOLGUT, L'HEM PINTAT COM MÉS LI AGRADAVA I TOTS JUNTS HEM ANAT A FER UNA FESTA A L'ANNEX AMB LA RESTA DE FILLETS I FILLETES D'INFANTIL. QUINA XALADA!!!!

DIVENDRES DE CARNAVAL on PhotoPeachDIVENDRES DE CARNAVAL (II) on PhotoPeachDIVENDRES DE CARNAVAL (III) on PhotoPeach

3 comentaris:

Dídac ha dit...

que xatos que estan tots........

FAMÍLIA D'EN MIQUEL ha dit...

LAURA,

AÇÒ SÓN FOTOS XULES.

LINA

LA CLASSE DELS ELEFANTS ha dit...

QUINA FESTASSA QUE VA SER EL CARNAVAL!

LA VERITAT ÉS QUE TOT VA ANAR MOLT BÉ: ELLS ESTAVEN BEN ENGRESCATS I ES VAN POSAR BÉ DINS EL PAPER D'ESPORTISTES D'HALTEROFÍLIA, DURANT TOT EL CAMÍ VAN DUR LES PESES AMUNT! I ES VAN PORTAR SÚPER BÉ!!!!

I LA FESTA DE BUJOTS VA SER UNA XALADA. CADA FILLET O FILLETA ES VA POSAR EL QUE VA VOLER I VAM FER UN BALL AMB TOTS ELS GRUPS D'INFANTIL.

BÉ, JA HEU VIST LES FOTOS, VA SER MASSA!!!

GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS!
LAURA,